lauantai 17. maaliskuuta 2012

Neiti S. herättää blogin talvihorteesta

Neiti S. Kuva: Elämänkulkija

Kevään koittaessa on aika minunkin taas herättää blogi talvihorteesta.
 Perinteisen kulttuurin lisäksi päätin antaa blogissani tilaa myös kulturellille lemmikilleni, Neiti S:lle.
Neiti S. pitää taiteesta, etenkin linnunlaulukonserteista, mutta ennen kaikkea hän on kulinaristi.

Neidille tarjoutui mahdollisuus osallistua Purina One kissanruuan testiryhmään, ja siitäkös tämä ilahtui.
Tytön oli vaikea uskoakaan, että kokonainen pahvilaatikollinen ruokaa oli hänelle!
 (Tosin pienet näytepussit on tarkoitettu jaettavaksi muille kissaystäville.)
Purina One sai hyväksynnän. Etenkin murojen koko sai kiitosta, sillä jotkin suuria raksuja sisältävät murot on koettu liian hankaliksi syödä. Burma kun on melko pienikokoinen kissa, niin on ymmärrettävää, että pienempiä raksuja on mukavampi natustaa.

   
"Näinkö paljon, minulle?" Kuva: Elämänkulkija
 Neiti S. siis toimii Buzzadorina. Buzzadorina on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan oman mielipiteensä erilaisista tuotteista ja palveluista. Testaajan tulee vain  kertoa tuotteista ja kokemuksistaan muille sekä raportoida kokemuksensa Buzzador-sivustolla.

Buzzador lähetti kokeiltavaksi kaksi isoa pussia (800 g) kuivamuonaa, sekä 10 pientä pussia (50 g) muille kissanomistajille ja kissoille jaettaviksi.

Purina lupaa seuraavaa tuotteistaan:
 "Purina ONE Sterilcat sisältää runsaasti proteiineja ja kivennäisaineita, jotka säätelevät virtsan pH-arvoa. Kissasi olo on kylläinen kauemmin ja painonhallinta on näin helpompaa. Hoikka keho edesauttaa myös hyvää nivelkuntoa. Tuotteen sisältämä aktiivinen erikoiskivennäinen vähentää myös hammaskivenmuodostumista jopa 40 %. "
Makuina neidin testaamissa tuotteissa ovat:
Purina ONE Sterilcat Runsaasti Lohta & Vehnää, sisältää Tonnikalaa
Purina ONE Sterilcat Runsaasti Naudanlihaa ja Vehnää

Kuivamuonista paremmin on maistunut nyt ensi kokeiluna jälkimmäinen, neiti kun ei ole kalan suurkuluttaja. Lohta sisältävä Purina on silti tehnyt kauppansa hyvänä kakkosena. Neidillä ei ole juurikaan paino-ongelmia, eikä nuoresta iästään johtuen muitakaan harmeja, mutta lupaukset hammaskiven ehkäisystä ja hyvistä pH-arvoista kuulostavat hyvältä. Katsotaan mikä on lopullinen tuomio kolmen viikon testiajan jälkeen.

"Aika hyvää" Kuva: Elämänkulkija2 kommenttia:

  1. neiti S on saman näköinen kuin minun vuosi sitten hyvin vanhana kuollut kisu Muusa. Muusa eli 23vuotiaaksi. Ei maistunut enää viimeisenä vuotena kuin puhdas kala, joka piti höyryttää. Neiti S on kai vielä nuori ja elämän kevät on edessä

    VastaaPoista
  2. Neiti S on tosiaan vasta 1,5-vuotias, joten pieni ja pirteä vielä. Elipä Muusa vanhaksi! On siis toivoa, että neidillä on vuosikymmeniä edessään.

    VastaaPoista